Balotelli doet weer eens van zich spreken met misbaar richting Basel-fans

Reacties

Mario Balotelli blijft ook in de Zwitserse Super League een opvallende verschijning. De spits van FC Sion raakte zondag in conflict met de supporters van FC Basel tijdens een doelpuntloos duel in het St. Jakob-Park.

Balotelli doet weer eens van zich spreken met misbaar richting Basel-fans
FC Basel
FC Basel
0 - 0
FC Sion
FC Sion

Balotelli kwam in september nog in het nieuws omdat hij zich nogal opvallend door het nachtleven in Lausanne bewoog, maar vorige maand deed de Italiaanse spits ook weer eens in positief opzicht van zich spreken. Toen scoorde hij voor Sion met een kanonskogel tegen FC Luzern.

In Zwitserland leren ze enfant terrible Balotelli nu ook steeds beter kennen. Tijdens het uitduel met Basel raakte de Italiaan opnieuw in opspraak. Balotelli reageerde zich na afloop van een blessurebehandeling, na een onbestrafte overtreding, af op de fluitende Basel-supporters door zijn middelvinger op te steken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Balotelli, die gedurende de wedstrijd vaker werd uitgefloten, werd na ruim een uur spelen naar de kant gehaald. De 36-voudig international van Italië staat na acht competitiewedstrijden op vier doelpunten voor FC Sion, de huidige nummer vijf in Zwitserland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.