Bekijk hoe Balotelli met kanonskogel van 102 km per uur topvorm bevestigt

Reacties
Bekijk hoe Balotelli met kanonskogel van 102 km per uur topvorm bevestigt
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mario Balotelli zal altijd bekend blijven staan als het enfant terrible uit Italië. Toch laat hij bij vlagen zijn bijzondere talent nog eens op de Europese velden zien. Afgelopen jaar deed hij dat in Turkije, nu maakte Zwitserland kennis met zijn grillen.

Voor FC Sion opende Balotelli zaterdag de score in het duel met FC Luzern. En dat deed de spits met veel venijn. Super Mario kwam naar binnen en dacht geen seconde teveel na. Kiezelhard joeg hij de bal tegen de touwen.

Dat de pegel van Balotelli hard was, was al met het blote oog waar te nemen. De analyse bevestigde het echter ook. Het schot zou een snelheid van liefst 102 kilometer per uur hebben gehaald, voor het in het doel van de arme Luzern-keeper Marius Muller sloeg.

Voor Balotelli was het de bevestiging van zijn topvorm. De afgelopen drie duels die hij in actie kwam, kwam hij drie keer tot scoren. Het zorgde er mede voor dat zijn ploeg steeg naar de derde plaats op de ranglijst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.