Ballenjongen Spurs droomt nog steeds, WIFI-verbinding Ziyech en Promes ijzersterk

Reacties

n de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ballenjongen Spurs droomt nog steeds, WIFI-verbinding Ziyech en Promes ijzersterk
© Pro Shots

• Vandaag is het precies veertien jaar geleden dat Ronaldinho werd verkozen tot winnaar van de Ballon d'Or. De Braziliaan eindigde bovenaan met 225 stemmen, vóór Frank Lampard (148) en Steven Gerrard (142).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het was allemaal heel onwerkelijk. Ik deed gewoon mijn taak en kan eigenlijk nog steeds niet bevatten wat er nou is gebeurd. Ik zag het doelpunt zelf niet eens! Ik was nog druk bezig de andere bal te halen, die over de zijlijn ging. Ik draaide me om en zag toen Harry Kane juichen.'
Callum Hynes was dinsdagavond de gevierde 'man' bij Tottenham Hotspur - Olympiacos. Door zijn snelle handelen kon Spurs scoren tegen de Grieken en dat leverde de vijftienjarige ballenjongen een high five van José Mourinho op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Ook op bezoek bij Lille wisten Hakim Ziyech en Quincy Promes elkaar weer geweldig te vinden. In de trein terug naar Amsterdam werd duidelijk dat het duo niet alleen op het veld een sterke connectie heeft.

• Feyenoord klaagt ook over het beroerde weer in Nederland. De Rotterdamse club haalt een radiofragment uit de mottenballen ter illustratie van het veelvuldig vallende vocht.

• Op de doelpuntenmachine Robert Lewandowski staat dit seizoen geen maat. De Poolse spits van Bayern München voerde deze week met zijn vier goals tegen Rode Ster Belgrado zijn indrukwekkende totaal verder op. Het succes komt hem niet zomaar aanwaaien. Ook thuis wordt een bijdrage geleverd om de machine draaiende te houden, zo vertelt zijn vrouw Anna in Bild. 'Geen blauw licht en geen televisie in de slaapkamer.' Verder mag de kamertemperatuur niet hoger zijn dan 21 graden Celsius. 'En soms doen we een middagdutje', aldus Anna.

'Het interesseert me helemaal niet wie er als winnaar uit een bokswedstrijd zou stappen. Ik ben wel een paar jaar jonger dan Carlo, dus ik hoop maar dat ik zou winnen. Maar dat weet ik niet zeker.' 
• Liverpool kwam woensdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Napoli en zo zat Carlo Ancelotti Jürgen Klopp opnieuw dwars. De coach van Liverpool weet dat zijn balans tegen de Italiaanse manager niet al te best is, maar kon weinig met de vraag 'wie denk je dat er als winnaar uit de ring zal stappen?' De journalist van deze vraag doelde natuurlijk op de uitkomst in de Champions League-poule, maar Klopp ging een andere richting op.

Radja Nainggolan heeft door de jaren heen een reputatie als bad boy opgebouwd. De middenvelder van Cagliari weet dat hij die naam hem tot in de lengte der dagen zal achtervolgen. 'Zodra ze een etiket op je voorhoofd kleven, blijft het eraan hangen', zei Nainggolan in gesprek met Eleven Sports. 'Ik las dat Sven Nys het niet vond kunnen dat ik rookte, maar hoe kan een crosser iets zeggen over een voetballer? Zij zitten zeven uur op een fiets, ik moet anderhalf uur lopen. Dat is totaal niet vergelijkbaar. Er zijn zoveel voetballers die roken.'

'Het was belangrijk voor mij dat mijn familie er was; mijn vrouw, mijn vader, mijn honden. Maar ik hoefde er met niemand over te praten om me beter te voelen.'
Sead Kolasinac heeft geen last meer van de beroving, waarvan hij en Mesut Özil in juli het slachtoffer werden. De verdediger van Arsenal voelt zich weer helemaal comfortabel in de straten van Londen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.