Wild Wild West in Londen: Kolasinac schiet Özil te hulp bij gewapende overval

Mesut Özil is donderdag met de schrik vrijgekomen bij een gewapende overval. Zijn ploeggenoot Sead Kolasinac schoot de Duitser te hulp. Arsenal heeft bevestigd dat beide spelers ongedeerd zijn.

Wild Wild West in Londen: Kolasinac schiet Özil te hulp bij gewapende overval

Özil en Kolasinac zaten in Noord-Londen in de auto van eerstgenoemde, toen gewapende motorrijders ervoor zorgden dat de middenvelder moest stoppen. De overvallers droegen een groot mes bij zich, maar Kolasinac kende geen angst en joeg de criminelen met zijn blote vuisten weg. Op social media zijn de beelden van het incident, gemaakt door een beveiligingscamera, verschenen.

De politie kwam al snel ter plaatse en ondervroeg Özil op straat. Het is niet bekend of de overvallers al opgespoord zijn. Een woordvoerder van Arsenal heeft laten weten dat Özil en Kolasinac er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen: 'We hebben met beide spelers contact gehad en ze zijn ongedeerd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's