Bale laat zich met hoogstandje gelijk zien bij debuut in MLS

Reacties

Gareth Bale en Giorgio Chiellini hebben in de nacht van zondag op maandag hun debuut gemaakt voor Los Angeles FC. Na de uitzege bij Nashville SC blikte Bale terug op een heet avondje tijdens zijn eerste optreden in de MLS.

Bale laat zich met hoogstandje gelijk zien bij debuut in MLS
Nashville SC
Nashville SC
1 - 2
Los Angeles
Los Angeles

LAFC-coach Steve Cherundolo deed vanaf de aftrap in Geodis Park een beroep op Chiellini, die eerder deze zomer transfervrij overkwam van Juventus. De Italiaan deed zestig minuten mee tegen Nashville. Op het moment van zijn wissel stond de eindstand al op het scorebord.

Bale maakte na ruim zeventig minuten spelen zijn opwachting. De vijfvoudig Champions League-winnaar met Real Madrid deed direct van zich spreken met een hoogstandje (zie video hieronder). Bale gaf na zijn debuut aan dat hij erg moest wennen aan de weersomstandigheden in de Verenigde Staten. 'Met deze luchtvochtigheid spelen was erg zwaar, zelfs tijdens de warming-up', zei Bale tegen Amerikaanse media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het debuut smaakt wel naar meer voor de Welshman. 'Ik ben erg blij dat ik nu van start ben gegaan en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het winnnen van wedstrijden en prijzen. Ik wil zo snel mogelijk in vorm raken. De speelstijl in de MLS is niet anders, maar het is wel even wennen', besluit de nieuwe sterspeler van LAFC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.