Bale kan kiezen voor flinke stap terug: 'Hij gaat niet stoppen'

Reacties

Over de toekomst van Gareth Bale is alleen bekend dat die niet bij Real Madrid ligt. Wales-bondscoach weet wel dat de 32-jarige aanvaller zeker niet gaat stoppen.

Bale kan kiezen voor flinke stap terug: 'Hij gaat niet stoppen'
© Pro Shots

Bondscoach Rob Page is ervan overtuigd dat Bale onderdak zal vinden nadat hij Real Madrid komende zomer achter zich heeft gelaten. 'Als Wales in november naar het WK gaat, zal hij zeker actief zijn. Het WK is zijn droom, het is het enige dat ontbreekt op zijn cv', zei de keuzeheer in gesprek met The Athletic. Wales moet komende zomer het ticket voor Qatar nog veroveren. 'De vraag is waar hij zal gaan spelen. Of hij thuis zal komen, in Spanje blijft of een andere uitdaging kiest, ik weet echt niet wat hij gaat doen.'

Naast het stoppen passeren de nodige bestemmingen voor een vervolg van zijn carrière de revue. Een Amerikaans avontuur wordt geopperd, waar ook AC Milan wordt genoemd als potentiële kanshebber om Bale te verwelkomen. Een terugkeer naar het Britse voetbal geldt als een logischer alternatief, zo melden Britse media.

Mogelijk doet Bale zelfs een flinke stap terug. Want mocht hij kiezen voor zijn jeugdclub Cardiff City, dan wacht hem Championship-voetbal in plaats van Champions League. Tottenham Hotspur, Newcastle United en het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst zouden ook een oogje hebben laten vallen op de 102-voudig international.

Bekijk hier al onze video's
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.