Bale kan Chinees megasalaris vergeten na transfer Santini

Reacties

Gareth Bale kan zijn Chinese transfer definitief vergeten. De Welshman van Real Madrid leek op weg naar Jiangsu Suning, maar die club heeft nu de komst van Anderlecht-spits Ivan Santini bekendgemaakt.

Bale kan Chinees megasalaris vergeten na transfer Santini

Dat Bale zo snel mogelijk weg moet bij De Koninklijke, is inmiddels algemeen bekend. Zo liet trainer Zinedine Zidane overduidelijk blijken dat hij de aanvaller niet meer nodig heeft, waarna de geruchten over een snelle transfer opdoken. Daarbij werd vooral Jiangsu Suning genoemd. Bale zou bij de huidige nummer vijf van de Super League jaarlijks zo'n 25 miljoen kunnen opstrijken. De BBC meldde later vervolgens dat Real Madrid alsnog een streep gezet zou hebben door de overgang.

De ex-vedette van Tottenham Hotspur kan de Chinese miljoenen nu definitief vergeten. Jiangsu Suning heeft de komst van Anderlecht-aanvaller Santini bekendgemaakt, waarmee er een streep door de naam van Bale is gezet. Clubs uit de Chinese competitie mogen over een heel seizoen gezien namelijk maar zes buitenlanders op de spelerslijst zetten, vier daarvan mogen tegelijkertijd ingeschreven staan. Bovendien mogen er slechts drie buitenlanders in de basis staan.

Met Santini heeft Jiangsu Suning nu een Kroaat aangetrokken, terwijl er met Éder, Gabriel Paletta (beiden uit Italië), Miranda en Alex Teixeira (beiden uit Brazilië) al vier buitenlanders in de selectie zitten. Volgens de geruchten zou Paletta nog gaan vertrekken, waardoor de club aan de regels voldoet. Maar ruimte voor nóg een buitenlander (zoals Bale) is er dus niet meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.