Zidane slaat terug naar kamp-Bale: 'Hij wilde zelf niet spelen'

Reacties

Zinedine Zidane vindt het belachelijk dat de zaakwaarnemer van Gareth Bale boos op hem is. De trainer van Real Madrid heeft het gevoel dat er een spelletje wordt gespeeld met hem.

Zidane slaat terug naar kamp-Bale: 'Hij wilde zelf niet spelen'

Zidane liet Bale buiten zijn selectie voor de oefenwedstrijd tegen Bayern München. Hij was niet geselecteerd omdat de club bezig is met zijn transfer, daarom speelde hij niet. We zien wel wat er de komende dagen met hem gebeurt. Als het morgen allemaal rond is, zou dat alleen maar beter zijn. Laten we hopen dat het snel is afgehandeld, dat zou voor iedereen het beste zijn. Ook voor hem. De club onderhandelt op dit moment met een andere club, dat is hoe de situatie er momenteel voor staat', zei de coach toen.

Die uitspraken schoten bij Jonathan Barnett, zaakwaarnemer van Bale, in het verkeerde keelgat. 'Het is een schande dat Zidane op die manier over iemand spreekt die zoveel heeft betekend voor Real. Als Gareth vertrekt, zal dat gebeuren omdat het in zijn belang zou zijn. En niet omdat Zidane het loopt te pushen.'

Nu blijkt toch dat de vork net even anders in de steel steekt. Het was namelijk Bale zelf die Zidane vroeg om hem niet op te stellen tegen Bayern, vertelt de Franse oefenmeester. 'Ik heb over niemand met een gebrek aan respect gesproken. Real Madrid is bezig met het vertrek van Bale, zo simpel is het. Tegen Bayern speelde Gareth niet omdat hij zelf aangaf niet te willen spelen. Hij vertelde me dat de club bezig was om hem te verkopen en daarom wilde hij niet spelen.'

In China wordt ondertussen gemeld dat Jiangsu Suning de club is die Bale probeert over te nemen van Real Madrid. De Welshman zou liefst een miljoen euro per week kunnen gaan verdienen bij die club. Eerder werden Manchester United en zijn oude club Tottenham Hotspur gelinkt aan Bale.

Bestemming Bale: worden United en Tottenham echt beter van Gareth Bale?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.