Bakker maakt officieus debuut in eerste oefenduel PSG

Paris Saint-Germain is de voorbereiding op het komende seizoen uitstekend begonnen. De Franse topclub won met 1-6 van Dynamo Dresden en voor Mitchel Bakker werd het een bijzondere avond.

De transfervrij van Ajax overgenomen linksback maakte in de 57ste minuut namelijk zijn officieuze debuut voor Paris Saint-Germain. Bakker kwam binnen de lijnen voor Juan Bernat en maakte de tweede helft vol. Op dat moment leidde PSG overigens al met 0-4.

In de eerste helft was Kylian Mbappé goed voor twee doelpunten en zette ook Julian Draxler zijn naam op het scorebord. Arthur Zagre maakte er vlak na rust 0-4 van en met Bakker inmiddels binnen de lijnen liep PSG uit naar 0-6 via Virgiliu Postolachi en Adil Aouchiche. Moussa Koné redde de eer van Dresden met een rake penalty.

Mitchel Bakker ging voor de wedstrijd op de foto met Marco Verratti, Kylian Mbappé en Thomas Meunier.