Babel kan driejarig contract tekenen bij Galatasaray

Reacties

Ryan Babel kan een driejarig contract tekenen bij Galatasaray. Als de handtekening staat betekent dat een rentree in de Turkse competitie.

Babel kan driejarig contract tekenen bij Galatasaray

De 32-jarige Babel liet Turkije in januari van dit jaar nog achter zich toen hij Besiktas verruilde voor Fulham. Na de degradatie van de Londense club kon de Oranje-international transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Ruim een maand geleden meldde VI al dat Galatasaray die nieuwe broodheer zou worden. Als de medische keuring geen problemen oplevert, kan Babel tot medio 2022 tekenen bij de Turkse grootmacht.

Een pikante transfer, gezien zijn verleden bij rivaal Besiktas. Die club wilde hem eind 2018 nog langer binden, maar toen beide partijen geen akkoord bereikten werd Babel op de transferlijst geplaatst.

Galatasaray kan de achtste buitenlandse club worden voor Babel. De ex-Ajacied kwam eerder uit voor Liverpool, 1899 Hoffenheim, Kasimpasa, Al-Ain, Deportivo La Coruña, Besiktas en Fulham. De 56-voudig international (acht goals) had een voorkeur voor een terugkeer naar Turkije omdat zijn kinderen in Istanbul wonen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Meer R. Babel
Meer over R. Babel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.