AZ en Advocaat schuiven beslissing naar eind maart

Reacties

Zelf hult hij zich in nevelen over wat hij volgend seizoen gaat doen, maar ook AZ wil niet de intentie uitspreken of het verder wil gaan met trainer Dick Advocaat.

AZ en Advocaat schuiven beslissing naar eind maart

De directie van de Alkmaarse club tilt de beslissing over de invulling van de technische staf over het drukke programma heen. Binnen vijftien dagen spelen de Alkmaarders, los van de competitieduels, twee keer op donderdag tegen FC Anzhi in de Europa League (achtste finale) en een keer tegen Ajax om de KNVB-beker (halve finale).

Eerder liet directeur voetbalzaken Earnest Stewart weten in gesprek te willen gaan met trainer Dick Advocaat, die in oktober nog een contract tot het eind van dit seizoen tekende. 'Kennelijk maakten veel mensen automatisch daaruit op dat wij sowieso verder willen met Dick, maar we zullen eerst rustig met elkaar van gedachten wisselen', aldus Stewart verrassenderwijs.

'Dat we in een drukke periode zitten, speelt op dit moment wel mee. In de tussentijd hebben we echt nog een paar keer contact met Dick, maar de beslissing zal vermoedelijk niet eerder dan eind maart vallen.'

Dan zal ook meer bekend worden over de toekomst van de overige stafleden. Overigens wordt Advocaat ook genoemd bij Zenit Sint-Petersburg als opvolger van Luciano Spalletti. Als bekend had de Nederlander al eerder de leiding bij Zenit waarmee hij in 2008 zowel de UEFA Cup als de Europese Super Cup veroverde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.