Avonturier Atteveld heeft nieuwe klus als hoofdtrainer in Israël

Reacties

Raymond Atteveld is de nieuwe trainer van Maccabi Netanya. Het is voor de 53-jarige Amsterdammer, die inmiddels al jaren in het buitenland vertoeft, zijn tweede klus als hoofdtrainer in Israël.

Avonturier Atteveld heeft nieuwe klus als hoofdtrainer in Israël
© Pro Shots

Atteveld was vorig seizoen al werkzaam bij Beitar Tel Aviv, waarmee hij als zevende eindigde op het tweede niveau van Israël. Nu maakt de oud-speler van onder meer Haarlem, Everton, West Ham United, Roda JC, Vitesse, FC Groningen en ADO Den Haag een stap hogerop. Maccabi Netanya komt uit op het hoogste niveau van Israël en eindigde afgelopen seizoen als negende. De club nam onlangs na vier jaar afscheid van trainer Slobodan Drapic.

Voor Atteveld is Israël inmiddels bekend terrein. Tussen 2016 en 2019 was hij al werkzaam bij Maccabi Tel Aviv (de oude club van Jordi Cruijff) als hoofd jeugdopleiding. Ook in Kazachstan (Kairat Almaty), Armenië (Banants Yerevan) en Cyprus (AEL Limassol) werkte hij in een dergelijke rol. In Nederland was Atteveld voor het laatst werkzaam als hoofdtrainer in het seizoen 2009/10 bij ADO. Daarvoor was hij ook anderhalf jaar de hoofdcoach van Roda JC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.