Avondje NAC decor van mogelijk Ajax-debuut Ihattaren

Reacties

Mohamed Ihattaren maakt vrijdagavond mogelijk zijn eerste meters in het shirt van Ajax. Jong Ajax gaat vrijdagavond op bezoek bij NAC Breda en de aanvallende middenvelder is door trainer John Heitinga opgenomen in de wedstrijdselectie van de Amsterdamse beloften.

Avondje NAC decor van mogelijk Ajax-debuut Ihattaren
NAC Breda
NAC Breda
0 - 0
Jong Ajax
Jong Ajax

De linkspoot werd afgelopen winter voor een jaar gehuurd van Juventus. De Amsterdammers hebben ook een optie tot koop bedongen. Ihattaren groeide op bij rivaal PSV en debuteerde daar in het betaalde voetbal.

Een transfer naar Juventus bracht Ihattaren niet het gezochte voetbalgeluk. De Oude Dame verhuurde de Utrechter aan Sampdoria. Zonder een wedstrijd te spelen vertrok de creatieveling echter weer uit Italië. Onder begeleiding van Gerald Vanenburg besloot Ihattaren toen zelf te gaan trainen. De techniektrainer staat ook bij Ajax onder contract. De inmiddels vertrokken technisch directeur Marc Overmars besloot daarna Ihattaren een kans te geven.

In Amsterdam wil Ihattaren zijn carrière nieuw leven inblazen. Ajax moest hem optrainen, maar eindelijk lijkt hij zover te zijn. In Breda kan Ihattaren zijn langverwachte rentree op de Nederlandse velden maken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.