Aursnes cash cow voor Feyenoord: transfer naar Benfica nadert afronding

Reacties

Fredrik Aursnes heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. De Noorse middenvelder zit zondag al niet meer bij de selectie voor het competitieduel met RKC Waalwijk, omdat hij aan de vooravond van een miljoenentransfer naar Benfica staat. 

Aursnes cash cow voor Feyenoord: transfer naar Benfica nadert afronding
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Zo rinkelt de kassa opnieuw in De Kuip. Benfica is bereid om minstens vijftien miljoen euro te betalen voor Aursnes, die daarmee al na een jaar weer vertrekt bij Feyenoord. Vorig jaar betaalden de Rotterdammers nog een half miljoen voor de 26-jarige controleur toen hij overkwam van Molde FK.

De interesse van de club van trainer Roger Schmidt speelde al langer, maar vorige week deed Aursnes nog gewoon mee tegen SC Heerenveen. Toen stelde trainer Arne Slot nog dat een transfer niet dicht bij was, maar een week later is dat dus wel het geval.

Met de naderende transfer van Aursnes casht Feyenoord opnieuw voor een van de spelers die vorig seizoen belangrijk was op weg naar de finale van de Conference League. Eerder maakten Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Marcos Senesi ook al een toptransfer.

Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer F. Aursnes
Meer over F. Aursnes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.