Audiëntie Maradona aan Lage Landen definitief van de baan

Reacties

Het bezoek van Diego Maradona aan de Lage Landen is definitief van de baan. De 56-jarige Argentijn laat op zijn Facebook-pagina weten dat hij toch niet richting België vliegt.

Audiëntie Maradona aan Lage Landen definitief van de baan

Het was de bedoeling dat Maradona maandagavond tijdens een herhaling van de WK 1986-wedstrijd tussen België en Argentinië zijn opwachting zou maken in Antwerpen. Dit zou het hoogtepunt van de audiëntie van Maradona aan de Lage Landen worden.

Zondag staat er bij de Limburgse club Heksenberg in Heerlen een penaltycontest op het programma, waarbij er geld wordt ingezameld voor de bestrijding van ALS, de spierziekte waar Fernando Ricksen aan lijdt. Het was de bedoeling dat Maradona ook hieraan deel zou nemen.

De wispelturige Argentijn wijst naar problemen rond de organisatie. 'Ze hebben geen hotel of activiteiten geregeld', schrijft de Napoli-icoon onder meer. 'Pluisje' meldt ook dat hij de zaak heeft overgedragen aan zijn advocaat. Enkele dagen geleden deed Louis van Gaal nog een dringend beroep op Maradona om af te reizen naar de Lage Landen.

Maradona was uitgenodigd door Jean-Marie Pfaff. De Belgische oud-doelman geloofde zaterdag nog in de komst van de legendarische Argentijn, maar hield ook rekening met een teleurstelling. 'Hij zou de kers op de taart moeten zijn voor ons evenement. Maar laat ons niet vergeten dat het om de nationale ploeg van 1986 draait', vertelde Pfaff in het televisieprogramma De zevende Dag.

'Met Maradona erbij zou het helemaal af geweest zijn, maar hij is niet de hoofdact. Ik heb er samen met de organisatie alles aan gedaan om hem hier te krijgen. Het contract was getekend, maar nu lees ik ook dat hij niet zal komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.