Atlético-directeur verklapt: Griezmann naar Barcelona

Reacties

Antoine Griezmann lijkt zijn carrière voort te zetten bij Barcelona. Volgens Atlético Madrid-directeur Miguel Ángel Gil Marín tekent de 28-jarige aanvaller deze transferperiode bij de Catalanen.

Atlético-directeur verklapt: Griezmann naar Barcelona

Gil Marín kreeg tijdens een stierenvechtevenement in Madrid de vraag van Radio Estadio en antwoordde: 'Ik weet heel zeker waar Griezmann naartoe gaat. Dat weet ik al sinds maart. Hij gaat naar Barcelona.'

Griezmann kondigde eerder al zijn afscheid aan bij Atlético na een dienstverband van vijf seizoenen. Vanaf 1 juli bedraagt de ontsnappingsclausule in het contract van de Fransman 120 miljoen euro. Barcelona slaat dan zeer waarschijnlijk toe. Ook Paris Saint-Germain heeft interesse.

'Ik weet dat veel mensen willen weten waar ik ga spelen, maar ik wil jullie graag vragen om een beetje geduld op te brengen. Zoals ik al vaker heb gezegd, ik weet waar ik volgend seizoen wil spelen. Ik begin ook ongeduldig te worden en wil graag duidelijkheid geven', zei Griezmann dinsdag na de 0-4 overwinning van Frankrijk op Andorra.

'Fantasie-opstelling met Messi, Suárez, Frenkie, Griezmann en misschien wel De Ligt?'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.