'Atlético berooft Van Bommels Antwerp van supertalent'

Reacties

Arthur Vermeeren (18) lijkt zijn toptransfer te gaan maken. Verschillende Belgische media melden dinsdagavond dat Antwerp FC akkoord is met Atlético Madrid over een transfer van Vermeeren naar de Spaanse hoofdstad.

'Atlético berooft Van Bommels Antwerp van supertalent'
© Pro Shots

De transfersom zou 25 miljoen euro met nog wat bonussen bedragen, een ruime verdubbeling van het record voor de duurste speler die Antwerp ooit verkocht. Dat is nu nog Gastón Ávila, die deze zomer aan Ajax werd verkocht. De onderhandelingen zouden vlot zijn verlopen: de clubs zaten aanvankelijk een heel eind bij elkaar, maar hebben elkaar nu gevonden in een akkoord waar iedereen mee kan leven.

Atlético heeft zodoende de versterking die coach Diego Simeone zo vurig wenste – er is dan ook geen sprake van dat Vermeeren nog een paar maanden in België blijft, zoals Antwerp wilde. Antwerp kon dit aanbod ook niet weigeren: de ploeg van Mark van Bommel zit momenteel in financiële moeilijkheden en kon vorige maand niet voldoen aan betalingsverplichtingen aan het kantoorpersoneel.

Verneeren, die vorige week nog tot Belofte van het Jaar werd uitgeroepen op het Belgische voetbalgala, zou woensdagavond nog met Antwerp mee kunnen doen in de bekerwedstrijd tegen OH Leuven. Het is de bedoeling dat hij donderdag naar Madrid vliegt om er te onderhandelen en medische testen af te leggen. In Spanje zou hij in Axel Witsel een landgenoot in de ploeg treffen, en met Memphis Depay iemand die dezelfde moedertaal heeft.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Pro League
Meer over Pro League
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer A. Vermeeren
Meer over A. Vermeeren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.