Mentor Memphis neemt Belgische ploeggenoot op sleeptouw

Reacties

Arthur Vermeeren speelt woensdag met Atlético Madrid in de halve finale van het toernooi om de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao. De Belgische nieuweling is de Spaanse taal nog niet machtig, maar heeft in Memphis Depay een goede mentor.

Mentor Memphis neemt Belgische ploeggenoot op sleeptouw
© Mundo Deportivo
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0 - 1
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao

Vermeeren maakte afgelopen maand voor 25 miljoen euro de overstap van Antwerp FC naar Atlético. Daar is het aanpoten voor de negentienjarige middenvelder, die tijdens de duels met Valencia en Real Madrid op de bank bleef. Tegen Rayo Vallecano bleef Vermeeren in de rust in de kleedkamer achter. 'Die 45 minuten waren goed om de realiteit onder ogen te zien', zei Diego Simeone toen.

Dat Vermeeren een groot talent is, wordt door niemand betwist. De komende maanden staan in het teken van aanhaken bij zijn ploeggenoten. En dat is lastig, als je de taal nog niet spreekt. Op beelden van Mundo Deportivo is te zien dat Memphis zich op de training ontfermt over de nieuweling. De 29-jarige aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen in La Liga. Ook Axel Witsel kan Vermeeren overigens te hulp schieten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Atlético speelt woensdag eerst thuis tegen Bilbao. De return in San Mamés is later deze maand. Real Mallorca en Real Sociedad maken uit wie de andere finalist wordt. De heenwedstrijd op het grootste eiland van de Balearen eindigde dinsdag in een doelpuntloos gelijkspel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.