Aston Villa verkijkt zich op Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton Wanderers bracht Aston Villa onverwacht puntenverlies toe. Een overtreding van Steve Sidwell hielp de thuisploeg aan een verdiend remise (1-1).

Aston Villa kon bij winst de derde plaats bereiken. De ploeg van manager Martin O'Neill had echter moeite met het laaggeklasseerde Wolverhampton Wanderers. Het doelpunt van Gabriel Agbonlahor had de bevrijding moeten zijn.

De aanvaller bracht in de 79ste minuut verandering in de score met een schot van dichtbij. Dat de late treffer onvoldoende was voor de drie punten, was mede te wijten aan Sidwell. Zijn overtreding op Michael Kightly leverde Wolverhampton Wanderers drie minuten na de openingstreffer een strafschop op. Sylvan Ebanks-Blake klaarde de klus van elf meter en hielp de thuisploeg aan een verdiend gelijkspel.