Aston Villa ook uit FA Cup tegen lager geplaatste ploeg

Ron Vlaar heeft met zijn club Aston Villa een nieuwe domper te verwerken gekregen. Drie dagen na de uitschakeling in de halve finales van het toernooi om de League Cup tegen Bradford City verlieten The Villans ook de FA Cup door een nederlaag tegen een lager geklasseerde club. Dit keer was Championship-club Millwall met 2-1 te sterk.

Aston Villa ook uit FA Cup tegen lager geplaatste ploeg

De verslagenheid was dinsdag groot bij Vlaar en zijn trainer Paul Lambert toen het in de League Two uitkomende Bradford zich op basis van twee duels plaatste voor de eindstrijd van het tweede Engelse bekertoernooi op Wembley.

De teleurstelling zal daarom des te groter zijn nu Villa zich door een late goal van Millwall-aanvaller John Marquis ook uit de FA Cup heeft laten knikkeren. Villa begon nog wel zo goed aan het bekerduel op The Den, doordat Darren Bent uit de rebound de score opende.

Millwall toonde echter veerkracht. Vijf minuten na de 1-0 kopte Danny Shittu (foto) raak uit een corner. Hoewel beide teams er vervolgens alles aan deden om te winnen, leek een replay onvermijdelijk. Daar dacht Marquis anders over. Twee minuten voor tijd schoot hij in twee instanties raak en dompelde Villa zo opnieuw in rouw.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen