Aston Villa kijkt uit naar rentree van aanvoerder Vlaar

Aston Villa kijkt uit naar de rentree van aanvoerder Ron Vlaar, die afgelopen zaterdag na twee maanden blessureleed weer bij de wedstrijdselectie zat. Reserve-aanvoerder Ciaran Clark kan niet wachten weer aan de zijde van de Nederlander te strijden voor de punten.

Aston Villa kijkt uit naar rentree van aanvoerder Vlaar

'Ron is een tijd uit de roulatie geweest', aldus de 23-jarige Clark tegenover de Birmingham Mail. 'Het is goed nieuws dat hij afgelopen weekend weer op de bank zat. Het is goed voor de ploeg om te zien dat een belangrijke speler op de goede weg terug is.'

De Engelsman verving de voormalige speler van AZ en Feyenoord (die kampte met een kuitblessure) de laatste maanden als aanvoerder. 'Het was een eer om tijdelijk aanvoerder te zijn', aldus Clark, die na Vlaar en Gabriel Agbonlahor de derde captain van dit seizoen is bij The Villans.

Wellicht maakt de 27-jarige verdediger zaterdag zijn rentree. Aston Villa speelt die dag de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion, dat momenteel op een zevende plek staat in Engeland. De ploeg van manager Paul Lambert bezet op dit moment met negentien punten de achttiende plaats in de Premier League.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's