AS Roma geïnteresseerd in Ziyech: Zaniolo zette streep door mogelijke wintertransfer

Reacties

Paris Saint-Germain was in januari zeker niet de enige club die zich probeerde te versterken met Hakim Ziyech. Ook AS Roma was in de race, zo vertelt technisch directeur Tiago Pinto. Omdat Nicolò Zaniolo niet naar AFC Bournemouth wilde vertrekken, kon Ziyech echter niet gehaald worden.

AS Roma geïnteresseerd in Ziyech: Zaniolo zette streep door mogelijke wintertransfer
© Pro Shots

Zaniolo zette in januari in op een vertrek bij Roma, maar Bournemouth was niet helemaal de club waar hij op hoopte. De matchwinner van de Conference League-finale tegen Feyenoord vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in Turkije: alles wijst erop dat Zaniolo verkocht zal worden aan Galatasaray. In Turkije is de transfermarkt nog geopend, waardoor dit mogelijk is.

Als Zaniolo in januari al was vertrokken, dan had Roma Ziyech willen halen als zijn vervanger. 'Hij was een van onze targets', bevestigde Pinto woensdag. 'We hebben gesprekken gevoerd met zijn management, maar het ging niet door. We hadden ook andere spelers in beeld. Omdat Nicolò niet naar Bournemouth ging, gebeurde er echter niets.'

Ziyech leek in de slotfase van de winterse transferwindow nog van Chelsea naar PSG te gaan. Omdat het papierwerk niet op tijd in orde werd gemaakt, maakt de Marokkaans international in ieder geval het seizoen af in Londen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.