Chelsea-blunder wordt Ziyech fataal: hoger beroep PSG afgewezen

Reacties

Hakim Ziyech was hard op weg naar Paris Saint-Germain, maar de bevestiging van de transfer bleef uit. Diverse buitenlandse media melden dat Chelsea de benodigde documenten niet op tijd heeft opgestuurd.

Chelsea-blunder wordt Ziyech fataal: hoger beroep PSG afgewezen
© Pro Shots

Verschillende gezaghebbende media in Engeland en Frankrijk schrijven dat de deal al helemaal in kannen en kruiken was. De clubs waren een huurconstructie overeengekomen, Ziyech was persoonlijk akkoord met PSG en hij had zelfs zijn medische keuring al achter de rug. Chelsea verzuimde echter het papierwerk voor de deadline op te sturen.

RMC Sport beschikt over meer details. Zo zou Chelsea niet alleen rijkelijk laat zijn geweest met het opsturen van het papierwerk, maar 'stuurde Chelsea herhaaldelijk het verkeerde document op.'

Paris Saint-Germain ging woensdagochtend nog in beroep bij de Professional Football League (LFP) om aan te geven dat de procedurele fout bij Chelsea lag. De juridische commissie van de LFP kwam om 10.30 uur bijeen, maar had slecht nieuws voor de Franse topclub. Het beroep is afgewezen en dus blijft Ziyech komend half jaar bij Chelsea.

Spelersprofiel

H. Ziyech


Geboortedatum:
19 maart 1993
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Dronten
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
Galatasaray
Nationaal team:
Marokko
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.