Arteta spreekt na blessure Timber: 'Een harde klap'

Reacties

Arsenal baalt als een stekker van de blessure van Jurriën Timber. Door kruisbandletsel is de kans groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

Arteta spreekt na blessure Timber: 'Een harde klap'

In het duel met Nottingham Forest raakte Timber geblesseerd na een knullige botsing met een tegenstander. Even later bleek dat het er niet goed uitziet, het is nog maar de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen. 'Een enorme klap, zeker voor hem, omdat hij hier net is. Maar ook voor het team, want we hebben hem met een duidelijk doel gehaald. Zijn rol binnen het team was belangrijk, nu kan hij het niet meer uitvoeren. Wij moeten ons nu aanpassen, want dit soort dingen gebeuren helaas, maar we moeten verder', zegt manager Mikel Arteta.

Voor Timber is het nu zaak om zo sterk mogelijk terug te komen, maar daar heeft Arteta alle vertrouwen in. 'Het gaat goed met hem, het is een bijzonder persoon. Hij moet nog realiseren wat deze blessure inhoudt en hoe lang hij eruit is, maar hij is in goede handen.'

Timber maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Arsenal voor ongeveer veertig miljoen euro. In zijn eerste twee duels kreeg de Oranje-international een basisplaats en had Arteta een belangrijke rol voor hem in petto. Lees daarover meer op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.