Arsenal rondt komst Timber af, Ajax maakt melding van transfersom

Reacties

Jurriën Timber mag zich officieel speler van Arsenal noemen. Ajax én de nummer twee van de Premier League maken melding van de transfer van de 22-jarige verdediger, die vrijdag zijn handtekening heeft gezet onder een meerjarig contract in het Emirates Stadium.

Arsenal rondt komst Timber af, Ajax maakt melding van transfersom
© Pro Shots

Ajax bevestigt de al eerder genoemde afspraken die zijn gemaakt met Arsenal. Timber is voor veertig miljoen euro verkocht en kan met een aantal (realistische) bonussen nog vijf miljoen euro extra bij elkaar voetballen voor zijn oude club. Bij Ajax had de mandekker nog een contract voor twee jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vijftienvoudig Oranje-international Timber speelde negen jaar voor Ajax en kwam tot 121 wedstrijden in het eerste elftal. 47 van die duels speelde hij in het afgelopen seizoen.

Bij Arsenal komt Timber in aanmerking voor de positie rechts centraal achterin en de rechtsbackpositie. Hij moet de concurrentiestrijd aangaan met spelers als William Saliba, Ben White, Rob Holding en Takehiro Tomiyasu. Met Arsenal gaat hij volgend seizoen de Champions League in. Timber gaat in Londen spelen met rugnummer 12.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.