Arsenal bevestigt vijf uur na West Ham recorddeal

Reacties

Clubs proberen, zeker bij grote transfers, de berichtgeving altijd op elkaar af stemmen. In de recorddeal tussen Arsenal en West Ham United lukte dit niet. Terwijl West Ham in de ochtend al melding maakte van het vertrek van Rice, kwam Arsenal pas vijf uur later met de bevestiging. Rice tekent voor vijf jaar bij zijn nieuwe club in Londen.

Arsenal bevestigt vijf uur na West Ham recorddeal
© Arsenal

Arsenal was dan weliswaar een stuk later met het officiële nieuws, de nieuwe werkgever van Rice pakte wel groots uit. Met een liveshow op YouTube werd het nieuws bekendgemaakt.

De liveshow begon met een blik in de videokamer van Arsenal, waar de tactische wedstrijdvoorbereiding altijd wordt gehouden. Manager Mikel Arteta kreeg de groep stil en nam het woord, waarna hij Rice welkom heette. De gloednieuwe recordaankoop van Arsenal zat tussen keeper Aaron Ramsdale en talent Albert Sambi Lokonga in en nam het woord.

'Dit is mijn eerste dag, ik kijk ernaar uit om met jullie te spelen. Ik heb gezien wat jullie de afgelopen seizoenen gedaan hebben, ik kan niet wachten om te starten en een paar prijzen te winnen met elkaar.' Vervolgens kreeg ook nieuweling Jurriën Timber een rol in de liveshow, hij deelde de spelersgroep mee dat het een eer was om er te zijn en dat ook hij niet kon wachten om aan de slag te gaan met zijn nieuwe teamgenoten.

Bekijk hier de liveshow terug.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.