Arnesen geen fan van paniek bij Ajax: 'Geloof uitspreken in Hamstra'

Reacties

Frank Arnesen ziet niet in waarom er heel veel moet veranderen bij Ajax. Volgens hem is de paniek bij zijn voormalige werkgever totaal niet nodig.

Arnesen geen fan van paniek bij Ajax: 'Geloof uitspreken in Hamstra'
© Pro Shots

Arnesen was als speler verbonden aan Ajax, speelde later in zijn carrière ook voor PSV en was bij die club ook directielid. Een half jaar geleden vertrok hij bij Feyenoord als technisch directeur. Een functie die bij Ajax momenteel wordt waargenomen door Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar. Zekerheid over die positie is er niet en dus werd de clubloze Arnesen aan Ajax gelinkt. De Deen vindt dat echter niet nodig.

'Ajax is aan het opbouwen, met Hamstra en Huntelaar. We zijn zo opportunistisch in de voetbalwereld, daar word ik soms gek van. Een half jaar geleden was alles fantastisch bij Ajax. Nu verliezen ze een paar wedstrijden en is er paniek in de tent. Ajax moet blijven wat Ajax is. Ze moeten sterk zijn, samen met de mensen die erachter staan. Ze moeten uitspreken dat ze geloven in Hamstra. Alles wordt erbij gehaald. Dat ze niet luisteren naar de scouts bijvoorbeeld. Twee maanden geleden werd er niets bijgehaald. Toen wonnen ze met 4-0 van Rangers FC, nu kunnen de spelers er niets meer van.'

Arnesen sprak zich bij ESPN ook uit over zijn vertrek bij Feyenoord. Twee maanden geleden schetste VI al de achtergrond bij dat vertrek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.