Arnesen benadrukt: brede steun voor Feyenoord-aanwinst Bozeník

Reacties

Met trots heeft Feyenoord maandagmiddag Róbert Bozeník gepresenteerd als nieuwe aanvaller. Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat de transfer succesvol is afgerond.

Arnesen benadrukt: brede steun voor Feyenoord-aanwinst Bozeník
© Pro Shots

De concurrentie was pittig voor Feyenoord, onder meer Hamburger SV en CSKA Moskou mengden zich in de strijd om de twintigjarige spits uit Slowakije. Bij MSK Zilina en in de interlands met Slowakije trok het talent de aandacht.

Het vastleggen van Bozeník was niet eenvoudig, vertelt Arnesen op de clubsite. 'We zijn dan ook blij dat Róbert heel bewust voor Feyenoord heeft gekozen en we hem nu, met medewerking en de steun van alle geledingen binnen de club, voor een lange tijd aan ons hebben weten te binden', aldus de beleidsbepaler, die de aanvaller een contract tot medio 2024 zag tekenen.

Arnesen legt uit waarom Feyenoord voor Bozeník is gegaan: 'De komst van Róbert geeft ons nog meer mogelijkheden in aanvallend opzicht. Hij is een jong maar groot talent dat we de tijd geven om hier te groeien en zich verder te ontwikkelen.' Bozeník kan zaterdagavond debuteren bij de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Voor het restant van de bekerontmoeting met Fortuna Sittard dinsdagavond is de aanwinst nog niet speelgerechtigd.

Ben je benieuwd naar de nieuwe Feyenoorder? Lees de uitgebreide analyse met kwaliteiten en verbeterpunten van de spits op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.