Arnautovic: ooit geflopt bij Inter, nu een heldenonthaal van de Bologna-fans

Reacties

Marko Arnautovic is dan eindelijk gearriveerd in Italië om zijn overstap naar Bologna af te ronden. De Oostenrijkse aanvaller werd maandagavond als een held onthaald door de fans van zijn nieuwe club.

Arnautovic: ooit geflopt bij Inter, nu een heldenonthaal van de Bologna-fans
© Pro Shots

Want die zijn blij met zijn komst, zoveel is wel duidelijk. Het fanatieke deel van de aanhang was in groten getale bij elkaar gekomen bij het hotel waar Arnautovic voorlopig verblijft en scandeerde zijn naam terwijl hij zich een weg door de menigte baande. Ook hadden de supporters een groot spandoek bij zich met daarop een foto van hem in Bologna-shirt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het moge duidelijk zijn: de verwachtingen in Bologna zijn hoog. Dat terwijl Arnautovic inmiddels toch al 32 jaar oud is en de laatste jaren in China voetbalde. In twee seizoenen was de voormalig speler van FC Twente, Internazionale, Werder Bremen, Stoke City en West Ham United goed voor twintig goals in 39 duels namens Shanghai SIPG.

De Oostenrijkse EK-ganger wilde vertrekken bij de Chinese club, maar kon geen akkoord bereiken over de ontbinding van zijn contract. Uiteindelijk heeft Bologna volgens Italiaanse media drie miljoen euro betaald om het tot eind 2022 lopende contract van Arnautovic af te kopen en kon de 1 meter 92 lange spits zich eindelijk melden in Italië.

Zo keert Arnautovic elf jaar na zijn kortstondige avontuur bij Inter terug in de Serie A. In het seizoen 2009/10 kwam hij onder José Mourinho niet verder dan drie duels, dat zullen er nu een stuk meer moeten zijn bij de club van Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en sinds kort ook Sydney van Hooijdonk, die er dus een geduchte concurrent bij heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bologna
Meer over Bologna
Meer M. Arnautović
Meer over M. Arnautović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.