Arnautovic concurrent Van Hooijdonk na verlossend bericht uit China

Reacties

Marko Arnautovic keert terug op de Europese velden. De Oostenrijker kan na het groene licht vanuit China zijn handtekening zetten in Bologna.

Arnautovic concurrent Van Hooijdonk na verlossend bericht uit China
© Pro Shots

Bologna en Arnautovic hadden elkaar al gevonden in een contract. 'Het ligt alleen nog aan Shanghai Port', zo vertelde broer en zaakwaarnemer Danijel Arnautovic over waarom de transfer zijn beslag nog niet had gekregen. Het verhaal dat de international zelf een ontslagvergoeding had geëist, werd naar het rijk der fabelen verwezen.

De Chinese club verlangde vier miljoen euro voor de Oostenrijkse aanvaller, die nog tot december 2022 onder contract stond. De Italianen wilden niet verder gaan dan de helft van dat bedrag. Volgens La Gazzetta dello Sport hebben de twee clubs elkaar dan toch in het midden gevonden: drie miljoen euro.

Met de aanstaande afronding van de overgang krijgt trainer Sinisa Mihajlovic zijn zin. De Bologna-coach had zijn zinnen gezet op de Oostenrijker. Met Arnautovic wordt het zicht op speeltijd voor Sydney van Hooijdonk minder. De aanvaller van NAC Breda tekende een maand geleden voor vijf jaar bij Bologna, mede vanwege de perspectieven.

Spelersprofiel

M. Arnautović


Geboortedatum:
19 april 1989
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Wien
Nationaliteit
Oostenrijk
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Oostenrijk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.