Argentijnse aanvoerdersband lonkt voor Tagliafico

Reacties

Nicolás Tagliafico staat voor een volgend hoogtepunt in zijn carrière. Volgens de grote Argentijnse sportkranten zal de linksback van Ajax in de aankomende twee oefeninterlands van Argentinië als aanvoerder op het veld verschijnen. De Argentijnse voetbalbond AFA heeft dit nog niet bevestigd.

Argentijnse aanvoerdersband lonkt voor Tagliafico

Olé schrijft dat interim-bondscoach Lionel Scaloni na de training van woensdag aan de spelers heeft verteld dat Tagliafico bij de afwezigheid van sterspeler Lionel Messi de band zal gaan dragen. Argentinië speelt deze week twee oefenwedstrijden, tegen Guatemala (7 september) en Colombia (11 september). Voor Tagliafico beloven dit dus erg bijzondere duels te worden.

De 26-jarige vleugelverdediger speelde tot dusver acht interlands voor Argentinië. In aanloop naar het WK deed hij in vier oefenwedstrijden mee en tijdens het toernooi in Rusland was hij een vaste basisspeler. Argentinië sneuvelde op het WK in de achtste finale tegen de uiteindelijke wereldkampioen Frankrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.