'Antwerp vindt eindelijk oplossing voor probleemkind Lamkel Zé'

Reacties

Antwerp FC lijkt dan eindelijk te worden gaan verlost van Didier Lamkel Zé. Het Kameroense probleemkind is op weg naar Slowakije en lijkt zijn laatste wedstrijd voor de Belgische club dan toch echt te hebben gespeeld.

'Antwerp vindt eindelijk oplossing voor probleemkind Lamkel Zé'
© Pro Shots

Antwerp wilde al langer af van Lamkel Zé, nadat de 24-jarige vleugelaanvaller zich op diverse manieren onmogelijk maakte. De enkelvoudig international werd bij de Nederlandse voetbalvolger bekend door zijn oliedomme rode kaart in een Europees duel met AZ, maar maakte het daarna nog veel bonter. Zo verscheen hij tot woede van de harde kern in een Anderlecht-shirt op de training. Het leidde zelfs tot bedreigingen aan zijn adres.

Uiteindelijk kwam het weer goed tussen de supporters en het enfant terrible, maar de club is de fratsen van Lamkel Zé inmiddels meer dan zat. Volgens Het Laatste Nieuws was de situatie onhoudbaar geworden. Vorig seizoen bewees de veelbesproken aanvaller nog zijn waarde voor The Great Old door tien keer te scoren, nadat hij weer in genade was aangenomen. Maar inmiddels maakt hij geen deel meer uit van de selectie.

Een tijdelijke transfer naar Slowakije biedt nu uitkomst. Lamkel Zé heeft op Instagram een bericht geplaatst dat hij op Zaventem is. Zijn bestemming is waarschijnlijk Slowakije. Als de onderhandelingen tot een goed einde worden gebracht, huurt DAC Dunajka Streda hem voor de rest van het seizoen. Volgend jaar keert Lamkel Zé, wiens contract nog twee jaar doorloopt, dan in principe weer terug. Maar de vraag is of hij ooit nog voor Antwerp speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer D. Lamkel Zé
Meer over D. Lamkel Zé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.