Lamkel Zé trekt weer de aandacht; prachtgoal én mysterieus briefje

Reacties

Didier Lamkel Zé heeft vrijdag opnieuw van zich doen spreken. De aanvaller van Antwerp heroverde wat krediet bij de fans met zijn goals.

Lamkel Zé trekt weer de aandacht; prachtgoal én mysterieus briefje
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
3 - 2
SK Beveren
SK Beveren

Lamkel Zé was twee keer trefzeker tegen Waasland-Beveren, dat in stadion De Bosuil met 3-2 het onderspit dolf. Met name de 1-0 van de Kameroener was er eentje van grote schoonheid. Van ruim dertig meter knalde hij de bal in de kruising om vervolgens na zijn goal een briefje uit zijn sok te halen.

Net voordat teamgenoot Dylan Batubinsika het briefje weggooide, was nog wel te lezen wat erop stond: Bertoua, je suis là. Was het bedoeld om de groeten aan zijn geboortestad te doen of schuilde er meer achter de boodschap?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In ieder geval zorgde Lamkel Zé met zijn goals voor een meer positieve houding jegens hem. De sentimenten waren eerder deze maand compleet anders. Zijn gedrag zorgde voor meer dan gefronste wenkbrauwen. Bij Antwerp zagen ze hem liever gisteren dan vandaag vertrekken. De harde kern van de club eiste een afscheid van Kameroener, die de status van enfant terrible bevestigde door doodleuk in een Anderlecht-shirtje bij het stadion De Bosuil te arriveren.

Het leidde zelfs tot bedreigingen aan het adres van Lamkel Zé. 'Het is niet makkelijk voor mij', zei de aanvaller toen. 'Toch blijf ik beschikbaar voor de club. Als de nieuwe trainer mij nodig heeft, zal ik er staan. Ik hoop dat we elkaar snel terug zullen zien op het veld.'

Met de komst van trainer Frank Vercauteren keerde Lamkel Zé terug binnen de lijnen. En na zijn twee treffers tegen Waasland-Beveren heeft de man weer wat krediet gewonnen bij de achterban van The Great Old.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. Lamkel Zé
Meer over D. Lamkel Zé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.