Antony toont na kritische geluiden zijn klasse met prachtgoal

Reacties

Antony heeft de score geopend voor het Manchester United van Erik ten Hag in de bekerwedstrijd tegen Charlton Athletic. The Red Devils zijn hard op weg naar de halve finale van het League Cup-toernooi.

Antony toont na kritische geluiden zijn klasse met prachtgoal
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Charlton Athletic
Charlton Athletic

De ex-Ajacied sloeg in de 21ste minuut toe. De rechtsbuiten vroeg met een armgebaar om de bal en Fred zag dat de 22-jarige aanvaller ruimte had. Na de pass van zijn landgenoot legde Antony de bal zo snel mogelijk goed voor zijn linker. De aanwinst schoot de bal vervolgens met veel overtuiging en fraai gekruld in de verre hoek voorbij Charlton-goalie Ashley Maynard-Brewer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor de dribbelaar is de 1-0 tegen Charlton zijn vijfde goal voor Manchester United. Afgelopen vrijdag scoorde hij ook al in de FA Cup-wedstrijd tegen Everton. De doelpunten komen voor Antony als geroepen. De aanvaller kreeg in zijn eerste halfjaar bij United ook behoorlijk wat kritiek. Onlangs zei United-boegbeeld Gary Neville dat Antony nog veel werk te verrichten had om de verwachtingen waar te maken. In Engelse media is het al vaak gegaan over een gebrek aan rendement.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.