Angstzweet Lampard: nieuw keepersprobleem dreigt voor Chelsea

Reacties

Edouard Mendy is op de weg terug naar Londen. De doelman van Chelsea heeft op de training van het nationale elftal van Senegal een dijbeenblessure opgelopen.

Angstzweet Lampard: nieuw keepersprobleem dreigt voor Chelsea
© Pro Shots

De pas net van Stade Rennes voor 24 miljoen euro aangetrokken doelman bereidde zich met Senegal voor op de oefeninterlands tegen Marokko en Mauritanië. De bond heeft hem evenwel teruggestuurd naar zijn club. In Londen zal Mendy een nieuwe medische test ondergaan. Dan moet blijken hoe lang hij uit de roulatie is.

Een eventuele periode van afwezigheid zou de zorgen van Lampard opnieuw doen toenemen. Het was een publiek geheim dat hij het totaal niet zag zitten in Kepa Arrizabalaga, die in 2018 voor liefst tachtig miljoen euro werd gekocht van Athletic de Bilbao. Toch moest de Engelse coach tot het einde van de transferperiode wachten op Mendy.

In de tussentijd had Kepa opnieuw voor onvrede gezorgd met matige optredens. Zijn vervanger van de laatste jaren, de 39-jarige Willy Caballero, maakte al evenmin indruk in die periode. Zodoende zal Lampard hopen dat hij niet opnieuw tussen die twee hoeft te kiezen.

Na de interlandperiode neemt Chelsea het eerst in de competitie op tegen Southampton op eigen veld. Vier dagen daarna wordt Sevilla ontvangen bij de start van de Champions League.

Spelersprofiel

É. Mendy


Geboortedatum:
1 maart 1992
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Montivilliers
Nationaliteit
Senegal
Lengte:
1,94 m
Gewicht:
86 kg
Huidige club:
Al Ahli
Nationaal team:
Senegal
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.