Lampard neemt Kepa gewoon mee Europa in, Ziyech ook op CL-lijst

Reacties

Chelsea heeft de spelerslijst voor de komende wedstrijden in de groepsfase van de Champions League gepubliceerd. Uiteraard staat ex-Ajacied Hakim Ziyech op de lijst, ook de uit de gratie geraakte Kepa Arrizabalaga op de A-lijst met 21 namen.

Lampard neemt Kepa gewoon mee Europa in, Ziyech ook op CL-lijst
© Pro Shots

De goalie van tachtig miljoen maakte in een korte periode diverse blunders en werd door manager Frank Lampard op de bank gezet, waardoor de 39-jarige Willy Caballero weer eens een basisplaats kreeg. In de afgelopen transferperiode haalde Chelsea bovendien met Edouard Mendy een extra keeper naar Londen toe.

Dit heeft Lampard er niet van weerhouden om Kepa op de A-lijst te zetten, waardoor de Spaanse keeper gewoon in actie kan komen tijdens Champions League-wedstrijden. Ook concurrenten Mendy en Caballero staan op de lijst, net als aanwinsten Thiago Silva, Timo Werner, Ben Chilwell en Kai Havertz. Deze nieuwelingen maakten allemaal al hun debuut in het shirt van Chelsea, Ziyech moet door blessureleed nog wachten op zijn eerste minuten.

Chelsea is in Groep E gekoppeld aan Europa League-winnaar Sevilla, Krasnodar en Stade Rennes. Op 20 oktober wordt er voor het eerst gespeeld in het elitetoernooi, op Stamford Bridge ontvangt Chelsea Sevilla, waar Luuk de Jong, Karim Rekik en Oussama Idrissi onder contract staan.

De spelerslijst van Chelsea voor de groepsfase van de Champions League
Kepa Arrizabalaga
Antonio Rudiger
Marcos Alonso
Andreas Christensen
Jorginho
Thiago Silva
N’Golo Kante
Tammy Abraham
Christian Pulisic
Timo Werner
Willy Caballero
Fikayo Tomori
Kurt Zouma
Edouard Mendy
Mateo Kovacic
Olivier Giroud
Ben Chilwell
Hakim Ziyech
Cesar Azpilicueta
Kai Havertz
Emerson Palmieri
Mason Mount*
Callum Hudson-Odoi*
Billy Gilmour*
Reece James*

*B-lijst

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.