Ancelotti prijst zijn goudhaantje: 'Kan één van de besten van Europa worden'

Reacties

Carlo Ancelotti is blij dat hij ook zijn tweede wedstrjid als manager van Everton gewonnen heeft. De Italiaan had na de 1-2 zege op Newcastle United vooral lovende woorden voor Dominic Calvert-Lewin.

Ancelotti prijst zijn goudhaantje: 'Kan één van de besten van Europa worden'
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
1 - 2
Everton
Everton

Donderdag bezorgde de Engelsman zijn manager al de eerste zege tegen Burnley (1-0), zaterdag was hij met twee doelpunten de grote man tegen Newcastle. Calvert-Lewin (23) is zo verantwoordelijk voor alle drie de treffers die gemaakt zijn onder Ancelotti. 'Dominic is een fantastische spits. Hij is fantastisch met zijn hoofd, en scherp en slim in het strafschopgebied', aldus de ervaren Italiaan.

'Hij is nog jong en moet nog verbeteren, maar ik denk dat hij één van de beste spitsen in Engeland en zelfs Europa kan worden. Hij heeft alle kwaliteiten in huis om een topspits te worden', zegt Ancelotti, die in zijn rijke carrière al met heel wat legendarische spitsen samenwerkte.

De zestigjarige manager heeft het naar zijn zin bij Everton. 'De spirit in het elftal is heel goed, maar we moeten eraan werken om beter voetbal te spelen. De eerste twintig minuten tegen Newcastle ging het goed, maar dat moeten we langer vasthouden. Pas dan kunnen we wedstrijden controleren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

D. Calvert-Lewin


Geboortedatum:
16 maart 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Sheffield
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Everton
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.