Amrabat en Van Weert bezorgen Van Bommel wake-up call

Reacties

Het Antwerp van trainer Mark van Bommel is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd om een oefenwedstrijd te winnen. Na de 1-1 tegen Lierse was het de Griekse kampioen AEK Athene dat in twee keer een uur met 0-3 als winnaar van het veld stapte tegen de kampioen van België.

Amrabat en Van Weert bezorgen Van Bommel wake-up call
© Pro Shots

Het besloten oefenduel met AEK volgde na het gelijkspel tegen Lierse waarmee Antwerp aan de voorbereiding begon. Tegen de Grieken stonden onder anderen Toby Alderweireld, Vincent Janssen en Gyrano Kerk in de basis. Bij AEK startten Nordin Amrabat en Tom van Weert. Laatstgenoemde opende vlak voor het einde van het eerste uur de score.

In het tweede uur bleef alleen Sam Vines van Antwerp staan en begonnen er verder 21 nieuwe spelers. AEK scoorde vervolgens nog twee keer via Zini en Michalis Kosidis en boekte zo een overtuigende oefenzege. Van Bommel gaat maandag met zijn ploeg op trainingskamp naar Oostenrijk, waar zondag wordt geoefend tegen Hertha BSC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer AEK Athens
Meer over AEK Athens
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.