'Álvarez laat training Ajax schieten en zet zinnen op transfer naar Chelsea'

Reacties

Edson Álvarez traint niet mee bij Ajax. Volgens De Telegraaf heeft de Mexicaanse middenvelder zijn zinnen gezet op een transfer naar Chelsea.

'Álvarez laat training Ajax schieten en zet zinnen op transfer naar Chelsea'

De Engelse topclub zorgde woensdag voor een schok in Amsterdam door met vijftig miljoen euro aan te kloppen voor Álvarez. De landskampioen wil de 24-jarige controleur niet kwijt, maar de hoofdrolspeler zelf heeft andere plannen. Álvarez wil koste wat kost naar Chelsea en besloot de donderdagtraining aan zich voorbij te laten gaan. 

Na Antony en Mohammed Kudus is Álvarez de derde speler van Ajax die deze transferwindow een vertrek hoopt te forceren. Dat leverde Antony een transfer naar Manchester United op, Kudus staat ondanks serieuze interesse van Everton nog altijd onder contract in Amsterdam. Dat Ajax het bod van Chelsea niet heeft afgewezen, geeft Álvarez hoop dat een transfer tot de mogelijkheden behoort.

Chelsea klopte overigens ook bij PSV aan voor de diensten van Ibrahim Sangaré, maar de koploper van de Eredivisie gaf The Blues nul op het rekest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.