Almirón eert zwaargeblesseerde spits van De Boer met twee goals

Reacties

Newcastle United heeft dankzij Miguel Almirón de kwartfinale van het FA Cup-toernooi bereikt. De Paraguayaan eerde zijn oud-ploeggenoot en vriend Josef Martínez, die afgelopen weekend een zware blessure opliep.

Almirón eert zwaargeblesseerde spits van De Boer met twee goals
© Pro Shots
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
2 - 3
Newcastle United
Newcastle United

Almirón werd in januari 2019 voor ruim 23 miljoen euro overgenomen van Atlanta United, de club van trainer Frank de Boer. De aanvallende middenvelder was destijds de duurste speler in de clubhistorie van The Magpies, maar slaagde er lang niet in de hooggespannen verwachtingen waar te maken.

Pas op 21 december scoorde Almirón voor het eerst in het shirt van Newcastle United en sindsdien lijkt hij los. Op bezoek bij West Bromwich Albion in de achtste finale van de strijd om de FA Cup scoorde hij zelfs twee keer, waarmee hij zijn seizoenstotaal bracht op zes in alle competities.

Tijdens het vieren van een van zijn treffers eerde Almirón zijn oud-ploeggenoot en vriend, die tijdens de eerste speelronde van de MLS een kruisbandblessure opliep. Toen zij nog samen speelden bij Atlanta United, juichten zij altijd op dezelfde wijze. Almirón liet op deze manier weten aan Martínez te denken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Overige uitslag:


Di 3 mrt. 2020

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.