Allegri doet Pogba-problemen af met een kwinkslag

Reacties

Paul Pogba houdt de gemoederen bij Juventus bezig. Trainer Massimiliano Allegri heeft de problemen met de Franse grootverdiener met een kwinkslag genuanceerd.

Allegri doet Pogba-problemen af met een kwinkslag
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
SC Freiburg
SC Freiburg

Pogba maakte zich deze week niet erg geliefd bij Juventus. De middenvelder, met dit seizoen slechts 35 minuten op de teller, presteerde het om te laat te komen bij een teambespreking voor het Europa League-duel met SC Freiburg. Het kwam de duurbetaalde Fransman op een disciplinaire straf en een boete te staan.

'Spelers, en juist de belangrijkste, moeten de afspraken respecteren', zei directeur Francesco Salvo. 'Het was een terechte beslissing hem niet op te nemen in de wedstrijdselectie en hem te beboeten. Maar we zijn niet teleurgesteld, hij doet zijn best.'

Allegri maakte zich er na het duel met SC Freiburg af met een grap. 'Ik geloof dat hij vandaag wel op tijd was om de wedstrijd te bekijken. Dus hij zal vanaf vrijdag wel weer beschikbaar zijn.' Pogba, wiens contract loopt tot medio 2026, kan zodoende zondag tegen Sampdoria weer wat minuten toevoegen aan zijn magere aantal dit seizoen.

Juventus
Juventus
4 - 2
Sampdoria
Sampdoria
Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.