Alle lof voor Ronaldo na 'trampolinegoal': 'Het leek hier wel de NBA'

Reacties

Juventus sloot de competitiewedstrijd tegen Sampdoria woensdagavond af met winst (1-2), maar de zege van de Turijnse club was na afloop niet het belangrijkste onderwerp van gesprek. De bijzondere treffer van Cristiano Ronaldo was dat wél: op slag van rust torende hij hoog boven iedereen uit en kopte hij prachtig raak.

Alle lof voor Ronaldo na 'trampolinegoal': 'Het leek hier wel de NBA'
© Pro Shots

Na een voorzet van Alex Sandro leek het ondenkbaar dat Ronaldo het nog koppend afmaken, maar dat lukte hem ruim tweeënhalve meter in de lucht wel degelijk. Juventus-trainer Maurizio Sarri vond het een ongelooflijk doelpunt, erkende hij na afloop. 'De goal van Paulo Dybala was mooi, maar die van Ronaldo was dat absoluut ook. Het leek wel alsof hij een oneindig lange tijd in de lucht bleef hangen voor hij kopte', sprak de coach lovend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook collega-trainer Claudio Ranieri keek zijn ogen uit. 'Als een tegenstander twee van zulke doelpunten maakt, kun je ze alleen maar de hand geven. Deze wedstrijd was het kopen van een kaartje wel waard voor de fans, lijkt me. Wat Ronaldo deed… het leek wel alsof we hier in de NBA waren.'

'Hoe lang hing hij in de lucht?', vroeg Ranieri zich hardop af. 'Anderhalf uur? Daar kun je echt niets van zeggen, alleen maar 'gefeliciteerd'. Ik vond ons best goed spelen, maar dit waren meesterlijke tegendoelpunten', aldus de coach van Sampdoria.

Zelf zei Ronaldo na de 1-2 zege in Genua dat hij zich op dit moment heel goed voelt. Dat hij meer dan tweeënhalve meter boven de grond kwam verraste hem zelf ook. 'Dat wist ik niet, maar ik ben vooral blij met ons resultaat hier. Dit was een lastige wedstrijd en ik ben blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen', sprak de Portugees.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Serie B
Meer over Serie B
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.