Alderweireld kent zwakke punt The Beast, Simons maniak

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Alderweireld kent zwakke punt The Beast, Simons maniak

• Zaterdag krijgt Tottenham Hotspur in de jacht op de FA Cup te maken met Wycombe Wanderers-spits Adebayo Akinfenwa, ook bekend als The Beast vanwege zijn imposante verschijning. Toby Alderweireld gaf tegenover FA TV een inkijkje in het strijdplan. 'Hopelijk kunnen we hem onder druk zetten en moet hij lopen.' Akinfenwa reageert met een lach: 'Hij kent mijn zwakke punten.'

'Zoals je je nu niet meer kunt voorstellen dat er zo'n maniak als Timmy Simons rondloopt. Ongelooflijk. En, ik wil het benadrukken, alles wat ik gezegd heb over hem, is absoluut positief bedoeld, hé. De Simon, wat een kerel, zeg!'
• Timmy Simons speelt zondag met Club Brugge zijn duizendste wedstrijd in zijn profcarrière. Oud-teamgenoot Peter Van der Heyden ziet niemand dat de veertigjarige middenvelder nog nadoen (Het Laatste Nieuws).

Bij Club Brugge gooien ze het over een andere boeg en geven ze een inkijkje in hoe ze denken hoe het Simons vergaat als hij er nog eens duizend wedstrijden aan vast plakt.

'Andrès Iniesta is een Harry Potter, een tovenaar. Het is moeilijk een nieuwe te vinden. Maar Denis Suarez is goed op weg. Ik hoop dat hij Iniesta kan vervangen.'
• Barcelona-trainer Luis Enrique ziet het wel voor zich dat Denis Suarez in de voetsporen gaat treden van Iniesta.

Memphis Depay gunt een kijkje achter de schermen van zijn transfer naar Olympique Lyon. 'Nous sommes Olympique Lyon.'

Thomas Buffel mag dan al wat jaartjes weg zijn uit Rotterdam, de Feyenoord-fans zijn hem nog niet vergeten. Tijdens de bekerwedstrijd tegen Vitesse staken ze donderdag door You'll Never Walk Alone te zingen de Belg een hart onder riem om hem te steunen in de moeilijke tijd na het overlijden van diens vrouw.

'Ik ben trots en blij dat ze de kwartfinale hebben gehaald en nu is het zaak om door te pakken.'
Hakim Ziyech had aanvankelijk zijn twijfels of hij zou gaan kijken, maar de Ajacied volgt de verrichtingen van Marokko in Gabon in de jacht op de Afrika Cup met trots. (FOX Sports)

'Vrouwen, geld of drugs het grootste probleem? Drugs, want die maken je dood. Ik heb het grote geluk dat ik hier nog sta. Als ik drugs was blijven nemen, zou ik er zonder twijfel niet meer zijn geweest. Ik heb nu dertien jaar niets meer genomen en voel me heerlijk.'  
Diego Maradona vertelt tegen Tuttonapoli over de grootste fout in zijn leven door als 24-jarige in Barcelona te beginnen met drugs.

• Donald Trump wil in de Verenigde Staten snel beginnen met de bouw van een muur op de grens met Mexico. Borussia Dortmund heeft weinig vertrouwen in het bouwproject, de Duitse grootmacht gelooft immers alleen in Die Gelbe Wand.

• Bij Internazionale heeft Ionut Radu voorlopig nog geen kans gekregen in de Serie A, maar de doelman geldt wel als een groot talent. En wanneer hij er niet in slaagt de eerste keeper te worden van de Italiaanse gigant, kan hij zich altijd nog richten op een carrière als straatvoetballer.

"Make it look easy" 🎼 @conglomerateent 👟🏀👏 Che numero @aandreiradu 👟🏀👏 #FCInternazionale #Inter #FCIM

A video posted by F.C. Internazionale Milano (@inter) on

• We horen jullie al denken: puur geluk van die Radu. Maar hoe verklaar je dan dat hij twee dagen na bovenstaand filmpje dit deed:

• Bij de bekerwedstrijd tussen Hull City en Manchester United stonden fans en spelers van beide clubs uitgebreid stil bij de zware blessure die Ryan Mason afgelopen weekend opliep. De momenteel van een schedelbreuk herstellende middenvelder van Hull zag hoe alle spelers de warming-up deden in een shirt met zijn naam en rugnummer 25 op de rug. In de 25ste minuut ging bovendien heel het stadion staan om de 25-jarige Mason nog eens extra te steunen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.