Al-Sadd geeft uitleg over inwilligen van wens Xavi

Reacties

Al-Sadd heeft ingestemd met de deze week geuite wens van Xavi. De Qatarese club ging akkoord na (financiële) afspraken met Barcelona.

Al-Sadd geeft uitleg over inwilligen van wens Xavi
© Pro Shots

Xavi werd al weken in verband gebracht met de vacature in Camp Nou. De oud-international gold als dé kandidaat om het over te nemen van de ontslagen Ronald Koeman. Maar pas deze week kreeg zijn Qatarese werkgever de officiële bevestiging van de Catalaanse interesse.

'Xavi kwam een paar dagen geleden bij ons met zijn wens naar Barcelona te gaan', vertelde directeur Turkli Al-Ali. 'Hij wilde dat op dit moment vanwege de kritieke situatie van de club uit zijn geboortestad. We begrijpen dit en hebben besloten hem niet in de weg te zitten.'

De mooie woorden uit Qatar laten onverlet dat de club uit het Midden-Oosten Xavi niet zonder slag of stoot heeft laten gaan. 'We hebben ingestemd met de overstap van Xavi naar Barcelona na de betaling van de contractueel vastgelegde afkoopsom', aldus Al-Ali. 'We hebben ook afspraken gemaakt over een samenwerking met Barcelona in de toekomst.' Naar verluidt is er met de afkoopsom een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.