Al-Ittihad wil Garry Rodrigues per direct terug: huurdeal met Fenerbahçe verscheurd

Reacties

Garry Rodrigues trekt de deur bij Fenerbahçe per direct achter zich dicht. De 29-jarige aanvaller keert terug naar Al-Ittihad, dat hem vorig jaar nog voor twee seizoenen verhuurde.

Al-Ittihad wil Garry Rodrigues per direct terug: huurdeal met Fenerbahçe verscheurd
© Pro Shots

Dat Rodrigues terugkeert naar zijn broodheer, is dus opmerkelijk. In juli 2019 werd hij namelijk voor twee jaar verhuurd aan Fener. Dat was al saillant, aangezien hij eerder voor aartsrivaal Galatasaray speelde. Bij Al-Ittihad kwam hij op dat moment niet meer in de plannen voor, aangezien er met José Luis Sierra een nieuwe trainer was aangesteld: de Chileen wilde zijn eigen spelers meenemen.

Inmiddels is Sierra vertrokken en vervangen door de Braziliaanse trainer Fabio Carille. Die ziet het wel zitten in Rodrigues en heeft besloten dat de huurperiode van de Nederlandse Kaapverdiaan moet worden afgebroken. Daar komt bij dat Fenerbahçe het financieel zwaar heeft en dus kan de club Rodrigues niet meer betalen.

De rentree naar Al-Ittihad past voor Rodrigues naadloos in een toch al bijzondere carrière. Hij werd pas laat prof via de amateurs van FC Boshuizen. Daarna speelde hij voor FC Dordrecht, Levski Sofia, PAOK Saloniki, Galatasaray, Al-Ittihad, Fenerbahçe en nu dus weer Al-Ittihad.

Eerder maakten we al dit verhaal over de opmerkelijke carrière van Garry Rodrigues.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.