Al-Ettifaq schrikt niet van acht duels zonder zege: Gerrard tekent bij in Saoedi-Arabië

Reacties

Steven Gerrard heeft zijn contract bij Al-Ettifaq verlengd. Dat is opvallend, want de nummer acht van de Saudi Pro League wacht al acht duels op een overwinning.

Al-Ettifaq schrikt niet van acht duels zonder zege: Gerrard tekent bij in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Zoals The Ahletic al meldde heeft Gerrard een akkoord bereikt over een contractverlenging van twee jaar. Dat betekent dat de 43-jarige trainer tot medio 2027 vastligt bij Al-Ettifaq, de werkgever van Georginio Wijnaldum. Gerrard is sinds afgelopen zomer werkzaam bij de club uit Dammam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De mindere vorm van Al-Ettifaq – de club wist de laatste acht wedstrijden niet te winnen – baart de clubleiding geen zorgen. Sterker nog, Gerrard krijgt de financiële middelen om zijn selectie te versterken. Dat moet ertoe leiden dat Al-Ettifaq sportief de volgende stap kan zetten.

Henderson
Jordan Henderson gaat dat niet meer meemaken. De 33-jarige middenvelder liet zijn contract in Saoedi-Arabië donderdag ontbinden, om vervolgens zijn handtekening te zetten onder een contract van tweeënhalf jaar in Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Gerrard
Meer over S. Gerrard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.