Gerrard voor het eerst onderuit in Saoedi-Arabië, Benzema geblesseerd

Reacties

Karim Benzema heeft maandagavond al vroeg de strijd moeten staken bij Al-Ittihad. De Franse spits viel vlak voor rust geblesseerd uit tijdens het competitieduel met Al-Wehda, maar zag vervolgens vanaf de tribune hoe zijn teamgenoten hun foutloze status behielden. Tegelijkertijd ging trainer Steven Gerrard juist voor het eerst onderuit in het Midden-Oosten.

Gerrard voor het eerst onderuit in Saoedi-Arabië, Benzema geblesseerd
© RSL

Gerrard had met Al-Ettifaq de eerste twee duels in winst omgezet en speelde daarna met 1-1 gelijk tegen Al-Khaleej, Al-Hilal bleek maandagavond een maatje te groot voor het team van de Liverpool-legende. Malcom, op aangeven van Aleksandar Mitrovic, opende de score en vlak voor rust bepaalde international Salem Al Dawsari de eindstand op 2-0.

Al-Hilal is door de zege de naaste belager van Al-Ittihad, dat als enige club foutloos is na vier wedstrijden. Romarinho, Jota en Igor Coronado maakten de goals in de tweede helft, toen Benzema dus toekeek. N'Golo Kanté, goed voor de assist bij de 0-1, en Fabinho, vormden het blok het middenveld van Al-Ittihad. De club werd maandagavond wederom gelinkt aan Mohamed Salah.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.