Podiumplek lonkt voor Salah: alleen Neymar en Mbappé duurder

Reacties

Al-Ittihad blijft flirten met Mohamed Salah over een transfer, maar in tegenstelling tot eerder worden er nu wel transferbedragen genoemd. Als de deal tussen de Arabische club en Liverpool wordt gesloten, komt Salah op de derde plek van duurste spelers aller tijden te staan.

Podiumplek lonkt voor Salah: alleen Neymar en Mbappé duurder
© Pro Shots

In Engeland nam The Athletic het voortouw om de potentiële deal tussen Al-Ittihad en Liverpool te beschrijven, maar daarbij repte het medium nog niet over een transfersom. Wel werd duidelijk dat de deal minimaal honderd miljoen euro zou opleveren voor de Engelse club.

Inmiddels weten Amerikaanse media dat het gaat om een bedrag van liefst 150 miljoen. CBS Sports schrijft dat Salah (31) de topprioriteit wordt van Al-Ittihad, dat bekende spelers als Karim Benzema, N'Golo Kanté, Fabinho en Jota onder contract heeft staan. Fabinho verruilde eind juli Liverpool voor Al-Ittihad.

Als de transfer inderdaad uitkomt op 150 miljoen, wordt Philippe Coutinho van de derde plek gestoten als het gaat om duurste deals in de voetbalgeschiedenis. Hij verruilde Liverpool voor Barcelona in 2018 en daar betaalden de Catalanen 135 miljoen voor. Alleen Kylian Mbappé (180 miljoen naar Paris Saint-Germain) en Neymar (222 miljoen naar PSG) waren duurder.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.