Ajax zonder Henderson en Bergwijn, Forbs begint tegen Heracles

Reacties

Ajax kan zaterdagavond tegen Heracles Almelo geen beroep doen op Jordan Henderson en aanvoerder Steven Bergwijn. Trainer John van 't Schip heeft in Almelo een basisplek ingeruimd voor onder anderen Carlos Forbs.

Ajax zonder Henderson en Bergwijn, Forbs begint tegen Heracles
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
2 - 4
Ajax
Ajax

Henderson zit nog niet bij de wedstrijdselectie en Bergwijn is niet fit genoeg om in actie te komen tegen Heracles. Forbs is de vervanger van de afwezige captain. De Portugese aanvaller krijgt voor de zevende keer dit Eredivisie-seizoen een basisplaats bij Ajax.

Van 't Schip heeft zijn basiselftal daarmee op één plek gewijzigd ten opzichte van het thuisduel met RKC Waalwijk (4-1 zege). Tristan Gooijer krijgt weer een basisplaats als rechtsback. Devyne Rensch en Jorrel Hato vormen het centrale verdedigingsduo. Silvano Vos keert na een blessureperiode terug op de bank.

Heracles Almelo: Brouwer; Wieckhoff, Bultman, Cestic, Hoogma, Willems; Bruijn, Vejinovic, De Keersmaecker, Hansson; Hornkamp

Ajax: Ramaj; Gooijer, Rensch, Hato, Martha; Tahirovic, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Forbs

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.