Ajax zet streep door deelname Antony aan Olympische Spelen

Reacties

Ajax is niet van plan Antony en Lisandro Martínez af te staan voor de Olymische Spelen. Dat heeft trainer Erik ten Hag zondagmiddag laten weten na het laatste competitieduel met Vitesse.

Ajax zet streep door deelname Antony aan Olympische Spelen
© Pro Shots

Antony zat vrijdag bij de olympische selectie van Brazilië, terwijl Martínez mag rekenen op een plekje in de selectie van Argentinië Onder-23. De twee Zuid-Amerikanen zijn voor Ajax echter te belangrijk om vlak voor de start nieuwe seizoen naar Japan te laten afreizen voor deelname aan het olympisch voetbaltoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De strijd om de olympische voetbaltitel barst volgens de huidige planning los op 22 juli en eindigt op 7 augustus. De finale valt samen met de opening van het nieuwe seizoen. In datzelfde weekend strijdt Ajax om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en een week later begint de Eredivisie.

En dus kunnen Antony en Martínez hun olympische droom laten varen. Clubs zijn volgens de FIFA-regels niet verplicht om spelers af te staan voor de olympische spelen. Om diezelfde reden is het bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat Paris Saint-Germain toestemming zal geven voor OS-deelname van Kylian Mbappé.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Antony
Meer over Antony
Meer Lisandro Martínez
Meer over Lisandro Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.